Članek
Begunci (naše) ženske in seksualnost (tudi o posilstvih) - III. del
Objavljeno Nov 18, 2015

III. del o beguncih, (naših) ženskah in seksualnosti (tudi o pretečih posilstvih) sem objavil na portalu NOVA24TV. Kljub temu, da se imam za levičarja, sem pripravljen pisati za leve in desne medije/revije/časopise. Dnevnik, Delo, Večer - da o Mladini ne govorim - mi ne odmerijo svojega medijskega prostora. Podobno je z nacionalno RTVSLO ... Vendarle pa moram določene teoretske traktate plasirati med ljudi. Še posebej zato, ker so teoretski. In tekst, ki ga lahko preberete na spodnjem linku, sem napisal za voljo teorije (in kot opozorilo).

http://nova24tv.si/kolumna/begunci-nase-zenske-seksualnost/

Razložil sem par stvari - ker nihče drug ni sposoben napis takega teksta, podati take interpretacije. Freudv(osk)a psihoanaliza je v Sloveniji pač zabluzila, ker jo po faklutetah večinom predavajo nekompetentni (teoretski) psihoanalitiki in celo gejevsko-feminsitični aktivisti/ke in lacanovci. Jaz pa sem vendarle dokaj ortodoksni freudovec ... in vse, kar pišem, je spoznavno-teoretsko in iterpretacijsko legitimno. Nikogar nisem mislil žaliti, le par stvari sem želel skozi psihoanalizo izpostaviti, ker ... Situacija z begunci pač ni tako nedolžna, kot mislijo sočutno-liberalni "humanitarci". Psihoanaliza ima pač to sposobnost, da lahko profilira ljudi, narode, dogodke, situacije ... Psihoanaliza analizira simptome in jih tudi napoveduje - torej, marsikaj je mogoče napovedati ravno zato, ker psihoanaliza gleda na subjekt skozi optiko naveze simbolno-nezavedno (ki je edino "realno realno"), seveda v povezavi s seksualnostjo.

Za Borisa Vezjaka - marbirskega levega aktivista oz. filozofa oz. intelketualca - je bilo najbolj sporno v moje pisanju tole:

Seksualne frustracije moškega dela beguncev/barbarov so zato eden najbolj nevarnih atributov sedanje in katerekoli begunske krize. In povsem legitimno je pričakovati – in to se v Nemčiji, Franciji, državah Beneluksa in Skandinaviji že dogaja – seksualno znašanje nad domačinkami, evropskimi ženskami. Posilstva so povsem realna opcija – največji skriti užitek beguncev, barbarov moškega spola. In evropske ženske, tudi Slovenke, to nezavedno vedo. In pravi moški tudi – in natančno zato bi radi z ograjo in vojsko zaščitili svoje ženske, otroke, družine in nenazadnje cel teritorij Slovenije, ki na simbolno nezavedni ravni predstavlja infantilno mamo – mamo, ki jo je deček doživljal v času razreševanja Ojdipovega kompleksa.

Več gnojnice, ki jo je Vezjak zlival po meni lahko dobite na tem njegovem blogu/linku: http://vezjak.com/2015/11/17/begunci-kot-barbarski-posiljevalci/

Prispevek Romana Vodeba na Janševi Nova24TV že sodi v kategorijo ekstremnega hujskaštva proti beguncem, zamaskiranega v nekakšno psihoanalitično miselno seanso.

In od enega intelektuaca, filozofa, ne bi prilčakoval, da nič (psihoanalitičnega) ne šteka - še posebej ne zato, ker je diplomiral na ljubljanski FF, kjer nenazadnje domuje/predava tudi Mladen Dolar (in seveda Slavoj Žižek).

Kako zelo aktualna so posilstva evropejskih žensk in celo mladoletnih deklet ravno s strani simbolno kastriranih islamistov/muslimanov, lahko preverite na nekaj spodnjih linkih. In v Nemčiji že imajo - odkar imajo begunce - epidemijo posilstev:

http://www.frontpagemag.com/fpm/250769/hundreds-more-muslim-rape-gang-cases-discovered-uk-robert-spencer

Da so v Nemčiji posilstva Evropejk (s strani muslimanov/islamistov/beguncev/migrantnov) postala že epidemija, se ve:

http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany

In Graga Raj po Twitterju in FaceBooku poziva Korošce/Slovenjegrajčana, naj si ne pridejo ogledati moje predstave "Lepotica in psihoanalitična zver", ki jo imam 4. decembra v Slovenj Gradcu. Kako šokantna je ta heteroseksualna TragiKomična satira lahko pridete gledat tudi v Trbovlje (v Dom svobode), 28. novembra.