Članek
Spoštovani (moralno odgovorni) levičarji!
Objavljeno Nov 22, 2015

20. decembra bo treba iti na referendum! Odločalo se bo o tem, ali bo psihopatska (in psihotična) ideologija, ki jo zadnji dve desetletji vodi feminizem, sedaj pa je kulminirana v obliki LeGeBiTrovske ideologije, zmagala. Psihopatski trik, s katerem je »nedonošena« (Združena) levica pretihotapila novelo Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih (ZZZDR) na parlamentarno glasovanje – mimo demokratičnega protokola/procedure (ogniti so se hoteli tudi referendumu) – ne sme zmagati! In mi, moralno odgovorni ljudje – apel pa leti na (prave) moške – ne smemo z glavo zarito v pesku, kot noji, dopustiti, da se bo to zgodilo. Tako kot, kot morate doma – če se le da – zadovoljiti in/oz. izpolniti vse ženine/partneričine, torej ženske želje, tako morate 20. decembra na referendum, glasovati  moralno razsodno, tako kot čutite, da je PRAV! Prav pa je, da imajo otroci osnovno pravico, pravico do (moškega) očeta in (ženske) matere!

In (le) naj si narod sodbo piše sam, na referendumu. In če bo zmagala novela o ZZZDR, če bo ukinjen spol, če bo z zakonskim dekretom ukinjen koncept moškega očeta in ženske mame, torej različnospolnih staršev, in če bodo LeGeBiTrovci (geji in lezbijke) posvajali otroke – potem nam kot narodu/družbi ni pomoči. In potem nam res, in z vso legitimnostjo in pravico, sledi in pripada civilizacijski kolaps …

Spoštovani moralno razsodni levičarji (apel leti predvsem na moške)! Obstajajo odločitve, ko morate dati svojo generalno politično opredelitev na stran in se odločiti po svoji vesti, svojem globokem (nezavednem, intuitivnem) prepričanju! Prej se pa pustite poučiti: otrok se (šele) v odraslosti ne bo razvil v trdno, metalno/psihično normalno osebnost, če mu bosta starševala dva moška ali dve ženski. V ojdipalno-kastracijsko fazo – kot se reče v psihoanalizi – mora vstopati (moški) oče (kot »bitje s penisom«). In v tej fazi mora otroku – dečku ali deklici – materinovati »bitje brez penisa«, (ženska) mati.

 

Spoštovane (sočutne) levičarke! Vam pa se naj raje smilijo otroci in ne sebični/egoistični geji in lezbijke, ki bi se radi na sebično-egoističen način dokopali do otroke – torej dali svoje egoistične/sebične želje pred pravice otrok do različnospolnih staršev, do moškega očeta in ženske matere.

14. člen Ustave pa poskušajte razumeti v luči različnosti spolov. Človekova pravica ni, da npr. lezbijke zahtevajo pravico do donacije sperme v semenski banki. Njihova pravica ni, da gredo na pregled prostate k urologu. In: moški, torej geji, se ne morejo sklicevati na človekove pravice in se siliti na ginekološki pregled, obiskovati ženske WC, tekmovati v ženski konkurenci v ženskih športih, ali pa v plesu, umetnostnem drsanju (v istospolnih parih), sinhronem plavanju, ritmični gimnastiki – tudi na gredi (in dvovišinski bradlji) moški/geji ne morejo tekmovati … To ni človekova pravica! In ženske nimajo »človekove pravice«, da postanejo očetje – si pa lahko spremenijo spol; to pa je (znamenita) človekova pravica! Geji se ne morejo sklicevati na človekove pravice (14. člen Ustave) in v starševanju s pomočjo (državnega) zakona (ZZZDR) otroku materinovati – in otroka, zaradi lastnega egoizma (in moralne pokvarjenosti) prikrajšati za (žensko) mamo.

Vsem ljudem svetujem – predvsem levičarjem, ki jih spotika njihova generalna politična opredelitev –, da naj vklopijo tudi logično in/oz. (psiho)analitično sklepanje (v povezavi s pravom) in naj ne nasedejo svojim levim političnim voditeljem in idologom. Nahajamo se v predreferendumskem času, ko se je treba »s srcem« in tudi pametjo odločati, predvsem pa z moralno razsodnostjo, in zavreči psihotično/psihopatsko ideologijo enakosti/teorije spolov (gender).

PS1: Tole je moj prvi (blogarski) zapis, ki prihaja na moj blog v času moje (pred)referendumske kampanje, ki se glasi: »Levičarji za pravice otrok do očeta in matere«.

PS2: V (pred)referendumskih soočenjih bi najraje sodeloval tam, kjer bo (njihov, LeGeBitrovski) "PRO ET (moj) CONTRA". Vendar: ker se me bojijo, bom največ naredil, če bom fural svoje mono & duo TragiKomične predstava. Ta teden v grosupeljskem Kongu z "Ajde miška, to mi deli!", v (mojih) Trbovljah bom pa (v soboto, 28. novembra ob 19h) v duetu kot psihoanalitična zver (Sigman Frojdeb), terapevtsko obdeloval lepotico Monico Bikinsky.