Članek
Ukinili so mi FB (3x), radio Ptuj me nažigava …
Objavljeno Dec 18, 2015

To kar se mi dogaja ta teden, je kriminal in ne zgolj nečednost LeGeBiTrovsko-feminističnega lobija, ki je ZA novelo ZZZDR. Ker kot levičar sodelujem v referendumski kampanji PROTI noveli ZZZDR, doživljam in medijski masaker in ignoranco. Ta zadnji teden so mi na FB ukinili tri FB profile (danes sem si odprl četrtega »Sigman Frojdeb«). Radi bi mi onemogočili vse moje medijske nastope – ker sem levičar in ker nagovarjam "moje" levičarje, naj bodo PROTI noveli ZZZDR. Moja kampanja se imenuje »Levičarji za pravice otrok do očeta in matere«. Zato, ker so mi »shekali« ali pa blokirali FB-profil, sem na Policiji vložil kazensko ovadbo.

Včeraj pa so me hoteli na ptujskem radiu s trikom »potolči«. Akterka je bila novinarka Marjana Freidl, ki je za mojim hrbtom angažirala nekakšno avtoriteto psihoterapevtske stroke Mileno Srpak (menda je predsednica nekega psihoterepetvskega društva/združenja), ki je potem v studiu res v imenu (cele) psihoterapevtske stroke napadala moja stališča. Še sreča, da sem se »pretihotapil« v studio in sem prišel do besede. V studiu smo se znašli nosilci referendumske kampanje. Mileno Srpak pa je na pobudo novinarke Fridlove (v povezavo z mamo geja, znano ptujsko ravnateljico Melani Centrih) hotela kot »gospodarica vednosti« na silo povedati zadnje resnice o homoseksualcih in posvojitvah – pri tem pa povedala, da je celo življenje levičarka in »nespretno« dodala, da je res najboljše okolje za otroka heteroseksualna (in ne homoseksualna) družina. Srpakova v studiu ptujskega radia ni bila nikakršna klinična psihologinja in psihoterapevtka (in predsednica nekega društva psihoterapevtov), pač pa lojalna levičarska aktivistka, ki je agitatorjem »ZA« novelo ZZZDR delala ideološko uslugo. Ptujski radio pa je naredil hud novinarski oz./in kampanjski zdrs. Srpakova uradno ni prijavila svoje kampanje, tako kot npr. jaz (»Roman Vodeb: Levičarji za pravice otrok do očeta in matere«). Direktor radija Drago Slameršak in odgovorna urednica (in šefica Marjani Fridel) Polona Ambrožič Bombek si ne moreta šteti v čast, da je »njun« radio tako spodletelo podpiral zagovornike novele ZZZDR, nas pa, ki se častno borimo PROTI tej noveli, skuša sesuvati z vabljenjem neke domnevne avtoritete, »gospodarice vednosti«. Moj protest omenjenima radijcema se je glasil takole:

Spoštovani! Tole vam pač moram napisati – in direktorju in odgovorni urednici ... Držim se načela FairPlaya, ker izhajam iz športa. Ampak tole, kar se je danes šla Majda Fridl, presega vse meje dobrega okusa. 39 nas je, ki smo prijavili kampanjo v povezavi z referendumom o noveli ZZZDR. In namesto da se mi soočamo med sabo, ona, Fridlova, povabi v oddajo Mileno Srpak, nekakšno psiho-strokovnjakinjo, ki je v oddaji/soočenju ideološko "gonila" svoje ... Veste, strokovnjaki, ki mislijo drugače, kot ona, tudi obstajajo - ampak niso del kampanje. Danes v studiu naj bi se pri vas pogovarjali tisti, ki smo uradni organizatorji kampanje – tisti "ZA" in tisti "PROTI". Fridlova pa je - zelo nešportno, izven vseh načel fer-kampanje - pripeljala v studio nekakšno "vrhovno avtoriteto", ki bo odločila kaj je prav in kaj ne. V resnici pa ni kriva ona/Fridlova, ki je "kura brez hrbtenice" – kar sem ji tudi v obraz povedal. In vi ste nekakšna njen šefica?! A vi imate občutek, kaj je novinarsko korektno in kaj ne?! LP Roman Vodeb – "Levičarji za pravice otrok do očeta in matere"

Cel zadnji teden sem zelo nešportno spotikan. Napadajo me, zato, ker sem levičar, ker mislim s svojo glavo, ker stoično in moralno odgovrno govorim in ker brezkompromisno zagovarjam pravice otrok do očeta in matere. Odrekel sem se svoji politični opredelitvi, ker čutim, da je tako prav. Potem pa me razglašajo, da sem plačanec. Odrekel sem se in akademski karieri, nazivu »dr.«, eksistenčni varnosti … Kljub temu, da sem brezposeln, si svojo kampanjo financiram sam – DONACIJE pa seveda sprejemam, za kar imam po zakonu odprt tudi poseben bančni račun št.:  SI023300261751493 (pri NLB)

Že 2012 sem napisal knjigo O spolu – vem o čem govorim … Zato, spoštovani: PIŠITE SI SODBO SAMI! Pojdite na referendum! Glasujete PROTI! Ker: LeGeBiTrovsko-feministična ideologija je tako psihopatska, da se bo družba popolnoma porušila, če bomo na tak način enačili spola, kot si »sodobni psihopati« (torej LeGeBiTrovci in feministke – in tudi »ZA-jevci«) zamišljajo.

Današnje kolosejsko »soliranje« »Ajde, miška, to mi deli!« (in tudi jutrišnje v Ihanu/Domžalah) ne bo ravno predreferendumsko/kampanjsko, vendarle pa bom s svojo psihoanalizo kot Sigman Frojdeb satirično »utrujal« še naprej. In tudi lepotica Monico Bikinsky mi bo občasno asistirala.