Članek
Če ne zmagam, si ga dam odrezat!
Objavljeno Mar 02, 2016

Lezbično-feministična združba Rdeče zore - gre za skupino večinoma spolno zlorabljenih žensk (ki so posledično lezbijke) - išče dežurne krivce moškega spola, na katere zliva svojo potlačeno frustracijo ... In prav mene so izbrale oz. prepoznala kot najbolj prikladnega mačista, nad katerim se sedaj sedaj izživljajo. Zadnja leta organizirajo natečaj za najbolj seksistično izjavo leta.  Izbrale so najbolj "seksistične" izjave in aktivirale on-line glasovanje. Za najbolj seksistične izjave tekočega feminističnega leta (8.3.2015 - 8.3.2016) lahko glasujete vse do 7. marca (do polnoči). Jaz Roman Vodeb alias Sigman Frojdeb trenutno vodim. In če ne zmagam - in osvojim prehodni pokal - si ga dam odrezat. Rezultati glasovanja, torej podelitev "bodečih než",  bodo - menda, tako Rdeče zore obljubljajo - predstavljeni 8. marca ob 21. uri v Koncertni dvorani Rog.

Glasujte ZDAJ: http://bodeca-neza.spol.si/izjave

"Kot antifeminist, ki se zaveda smrtonosnosti feminizma, pač moram deliti tole kritiko feminizma (kot verske sekte)."

"Naj se nekdo vpraša, kakšen seks-lajf ima tale Metka Tekavčič. Takšna ženska simbolno kastrira moškega že na daleč!"

"In LeGeBiTrovci nam ZDA dajejo za vzgled. Američani niso zgolj nori, "prfuknjeni" so! Kabina za samozadovoljevanje?!"

"'Feminilne ženske so rešitev za politiko - ne pa petelinke, ki kikirikajo v Državnem zboru', sem rekel oktobra 2015!"

"'Begunci kot barbarski posiljevalci'", sem zapisal novembra, in so me zmerjali - sedaj jim rastejo oslovska ušesa."

"Na vsak način bi femnistke rade čim več porodniškega dopusta prevalile na očeta. Kronično jih jebe zavidanje penisa."

"Zajebano je, če si oče želi sina, dobi pa dve hčeri, ki v objemu "želje Drugega", postaneta svojemu očetu "sininji"..."

"Madžarska vlada podpira seksizem? Koncept seksizma je ideološki konstrukt feministične ideologije. SPOLA STA RAZLIČNA!"

"Bitka je dobljena, vojna pa ne, in nikoli ne bo; ker: spolna fruastracija LeGeBiTrovcev je kronična & večna. Vedno bodo simptomatsko nergali"

"Rdeče zoranke" so mojo nominacijo utemeljile takole: "Izbor  antifeminističnih, mizoginih, homofobnih in rasističnih izjav  samooklicanega psihoanalitika in režiserja Romana Vodeba, ki rad citira  samega sebe, najbrž ne potrebuje utemeljitve. Nabor teh izjav sega le do  decembra 2015, obstaja pa še veliko bolj "sočnih" ..."

PS: Vse, ki bi se v živo radi prepričali kako mizogin sem v resnici jaz (kot Sigman Frojdeb), pridite v soboto (5. marca) na moj solo (Ajde miška, to mi deli!) v Dobrovo (pri Ljubljani), v nedeljo pa v ljubljankos kavarno hotela Union, kjer bom "soliral v duetu" - s seboj bom imel tudi lepotico Monico Bikinsky.

V torek 8. marca - za Dan žena - pa sem v Mariboru v duetu z Monico Bikinsky (v klubu KGB).