Članek
Sam proti vsem?!
Objavljeno Oct 25, 2018

Te dni je redakcijsko branje moje šeste knjige »Prvi spol« končala neka moja »fenici« – bolje rečeno: dobra poznavalka mojega teoretskega/psihoanalitičnega opusa. Takole me je »okarala« in laskala:


							 »Najbrž boš nad mojim povzetkom knjige razočaran, a ravno zato, ker se še kako zavedam vseh zablod feminizma, vse škode, ki jo (skupaj z LGBT) dela, in grozovitih posledic, ki jih pušča in jih bo puščal še v večji meri, če se ga ne zaustavi, sem svojo recenzijo knjige podala skozi oči laika in z “umirjenim” pristopom, saj se kot ženska zavedam dejstva, da je tudi “napad” na feministke (kljub temu, da je upravičen, nujen, urgenten) za večino žensk še vedno “napad na žensko”. In, če je pristop že v štartu naslovljen z Uničil bom feminizem, feministkam bom zavezal zanko okoli vratu, knjiga bo pokopala feministke ...”, si izgubil večino ženskih bralk, ki so nameravale knjigo prebrati, saj jim že v najavi knjige sporočaš, da jih boš uničil, jim zavezal zanko okoli vratu, jih pokopal ... Mogoče ne direktno njih, ampak njihove sestre, sorodnice, prijateljice, kolegice, ki so se ujele v lovke feminizma, a še vedno so one njihove, imajo jih rade, in prevladala bo miselnost “napad na moje je napad name”. Posledično te bomo žal brale le tiste, ki se že tako in tako zavedamo, kaj feminizem dela tej družbi, pa nismo niti približno tako strokovno ali kako drugače podkovane, da bi znale razložiti, pokazati, dokazati kakšno zlo je feminizem, kot si to perfektno prikazal ti skozi celotno knjigo. Kot sem ti že rekla, zame je ta knjiga, skupaj s tvojo prejšnjo knjigo “O spolu”, učbenik za življenje. Požirala sem besede, premlevala posamezne stavke, posamezne odstavke prebrala večkrat, razmišljala, podoživljala skozi lastno življenje in življenje moje družine in meni dragih ljudi. Naredila sem si 34 strani izpiskov, ki jih bom brala znova in znova, ker vem, da bom vsakič našla v njih eno novo rešitev, doživela nov uvid in ponovno našla novo, še svetlejšo luč na moji lastni poti. Za vsako tvojo besedo se ti zato iz srca najlepše zahvaljujem. 

Želim si, da bi knjigo prebrale vse ženske, tako vse feminilne, ženstvene, kot tudi falične, možate, in seveda vse feministke. In želim si, da bi knjigo prebrali vsi moški, pravi in še posebej nepravi.

Feminilne, ženstvene ženske zato, da bi uvidele, da so v svojem razmišljanju, obnašanju, ravnanju normalne, da ni nič narobe s tem, da si želijo pravega moškega, dobrega moža ob sebi, da imajo željo po penisu, po seksu z moškim, po bližini, dotikih, po ljubezni. Da je normalno, da si želijo tradicionalno družino, otroke, in da je v skladu z njihovo naravo, da dajo svojim otrokom in družini prednost pred svojo službo in kariero. Da je pravilno, ko pustijo, da moški prispeva glavni vir dohodka v družini, da on daje, prinaša, oskrbuje, varuje in brani družino. Normalna ženska nagonsko ve, da njeni otroci potrebujejo ljubečo mater in ljubečega, dobrega, prisotnega očeta, ki ve, kaj je moralno prav. Feminilna ženska ve, da je ona središče tega sveta, da je edinstvena v vsej svoji lepoti, in ve, da se v tem središču okoli nje vrtijo moški, pravi moški. 

Za falične, možate ženske in feministke je knjiga obvezna zato, da bodo spoznale, od kje izvira njihovo "sovraštvo" do moških, njihova jeza, tekmovalnost, prezir, gnus. Feministke naj se podajo v branje knjige s priporočilom, da "Prvi spol" ni napisan kot napad nanje, ampak da jim je podan kot učbenik, ki na več kot 350 straneh razloži, zakaj niso feminilne, kaj je razlog in kje, kdaj, zakaj je nastal vzrok, da ne razmišljajo, ne čutijo in ne želijo isto, kot ženstvene ženske, zakaj je njihov svet večne bojevnice zanje normalen in edini pravilni. Učbenik za življenje, ki razloži in pokaže, kje ima feminizem resnični izvor, poudari dobro plat zavzemanja za ženske pravice in predstavi, prikaže, utemelji negativnost, norost, nepopravljivo škodo in katastrofalne posledice feminističnega in LGBT gibanja.

Knjiga je obvezno čtivo tudi za neprave "moške", da spoznajo, zakaj ne cenijo žensk, zakaj ne znajo živeti z njimi, zakaj so do njih nasilni, zakaj niso dobri možje svojim ženam in dobri očetje svojim otrokom, zakaj so idioti, kreteni, kriminalci, morilci. 

Pravi moški bodo v knjigi dobili potrditev, da je moralno prav biti pravi moški. Da je prav biti dober, skrben, dajajoč mož, ki ljubi svojo ženo in mater svojih otrok. Da je za obstoj družbe obvezna vzgoja obeh staršev, očeta in matere. Normalnemu moškemu je jasno, da je za pravilen razvoj njegovih otrok nujno potrebna ljubeča mamica, ki je ljubljena s strani svojega partnerja, in nujno potrebna očetova stalna prisotnost, ljubezen in čas, ki ga dajo svojim otrokom. Da je obvezna očetova vzgoja sinov, da jim vcepijo vest, ki jih bo pekla, in obvezna ljubezen, pozornost do hčerke, da si bo v odraslosti lahko za partnerja izbrala pravega moškega. 

In, kot praviš sam: "… knjigo – vsa poglavja (razen 8.) – bi morali natančno (pre)brati politiki (levi in desni), vsi intelektualci in predvsem študentje – bolje rečeno študentke – ki se jim na feminističnih programih/katedrah (brezopozicijsko) perejo možgani." Še enkrat: za vsako tvojo besedo se ti iz srca najlepše zahvaljujem.« 

PS: Takšne (iskrene) recenzije ne bi objavil noben slovenski medij (revija, časopi, internetni portal). Zato je objavljen le na mojem FB in blogu.

 

Ne nazadnje – dvakrat premislite, če boste zbrisali E-mail, ki ga boste morda dobili te dni: »Roman Vodeb velja za slovenskega Jordana Petersona, morda celo Don Kihota, ki se bori "sam proti vsem", torej sam proti feminizmu. Nedavno ga feministke nismo mogli streti niti s tožbo (povezano s "koroškimi dečki"). Po letu 2011, ko je izdal knjigo "O spolu", s katero je takrat referendumsko pomagal sesuti novi Družinski zakonik, leta 2015 pa še novelo ZZZDR, sedaj izdaja svojo šesto knjigo "Prvi spol". Zato, da bi ta knjiga, ki bo "ubila" feminizem, čim prej izšla, so potrebna sponzorsko-donatorska sredstva. Če se vam zdi pametno oz. moralno prav, da donirate določen zneske, s katerim bi pokril stroške tiska te epistemološko prelomne, celo epohalne knjige, kliknite na tale link: https://www.adrifund.com/project/view/595«