Članek
Odrezal sem si ga!
Objavljeno Mar 09, 2016

Ja … - kurje oko sem si odrezal. Ampak, če kdo misli, da nisem zmagal kot »naj-seksist«, se moti. RdečeZorke so predsednika Boruta Pahorja v svojem feminističnem natečaju sicer res razglasile, da je z izjavo »Ajde, miška, to mi deli!«, zmagal. Pahorjeva izjava naj bi bila »najbolj seksistična izjava tekočega feminističnega leta« (od 8. Marca 2015 do 8. Marca 2016). Vendar je ta odločitev o zmagovalcu seveda pristranska. Ženske – še posebno feministke, še posebno pa lezbijke – nimajo razvitega čuta za moralno razsojanje, niso zapisane fair playu so t. r. brez Nadjaza, kot bi rekel Freud.  Le kdo drug bi po njihovem mnenju Kučana sploh lahko nadomestil na piedestalu »naj-antifemnista«, »naj-šovinista«, »naj-mizoginca«, »naj-seksista« če ne Borut Pahor?! Ampak, ne more pa se spregledati statistike spletnega glasovanja. Z 88% glasov »ultimativnega seksizma« sem seveda zmagal jaz – premočno sem vodil že od vsega začetka spletnega glasovanja. In zmago si štejem v veliko čast, ker vem, da sta spola različna. Pahor pa vstopa v promocijo Rdečih zor kot najbolj odmevno ime, ki naj bi domnevno populariziral feminizem in lezbični aktivizem Redečih zor.

(Rosvita Pesek gre (levim) lezbijkam pač v nos, ker je »desna«.)

Moj antifeminizem v obliki t. i. seksizma v slovenski medijski in intelektualno-akademski prostor seveda vstopa skozi stranska vrata ali pa kar skozi zadnja vrata – in feministke/lezbijke ne vedo, ali bi mi delale (anti)reklamo, ali ne. Ena vodilnih aktivistk Redečih Zore, lezbijka Tea Hvala, mi je v Idrije naredila toliko (anti)reklame, da je bila gledališka dvorana v Idriji nabito polna, torej razprodana, mnogi so ostali zunaj in so si le želeli, da bi videli »mojo« lepotico »Monico Bikinsky« in slišali mojo malenkost »Sigmana Frojdeba«, psihoanalitično zver.

To, da sem vodilni antifeminist, torej seksist v Sloveniji, si štejem v čast. Ker: razlike med spoloma so naravne in pričakovane, torej logične. Ženske niso moški in tudi Rdeče zore si lahko v objemu nezavednega, torej ojdipalnega (in potlačenega) zavidanja penisa želijo biti čim bolj podobne moškim. Ujele so se v feministično ideologijo in jo nadgradile še v večji psih(oti)zem. Njihova ideologija enakosti spola (ang. gender) je psihopatska ideologija – in to sem poudaril že velikokrat. To feministično-LeGeBiTrovsko ideologijo napadaj prav nezavedno zavidanje penisa. Pogosto pa je v ozadju aktivističnega feminizma, kakršen obvladuje Rdeče zore in/oz. Vstajniške Socialne Delavke spolna zloraba. In namesto da bi se šel te »izmaličene« oz. »seksualno deformirane« ženske »zdravit«, torej psihoterapevtsko pogovarjat, smetijo po družbi s svojim simptomom, torej (manifestnim) gnusom do penisa. Pokojni psihiater dr. Janez Rugelj bi jim predpisal seksualno terapijo s kakšnim zverziranim seksualnim učiteljem. Dokler večina njih ne bo predelala svoje spolne zlorabe in svoj gnus do penisa, bodo družbo še naprej v grob spravljale s svojo psihotično in/oz. psihopatsko ideologijo. Levi mediji – v mislih imam predvsem nacionalne medije (ter Delo, Dnevnik in Večer) pa jim seveda družno nasedajo.